Στουρνάρη 51 & Πατησίων, Τ.Κ. 10432 Αθήνα

η φιλοσοφία μας

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, την υγεία και τη χαρά της επιτυχίας. Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι να επιφέρουμε ριζικές και μόνιμες αλλαγές στη συνειδητότητά μας.

Οι ψυχικές μας καταστάσεις εκδηλώνονται αργά ή γρήγορα στο σώμα μας ή στο περιβάλλον μας και αντιστρόφως, ότι συμβαίνει σε εξωτερικό επίπεδο ανταποκρίνεται σε μια εσωτερική κατάσταση.

Αν θέλουμε να ξέρουμε στ’ αλήθεια πού βρισκόμαστε πνευματικά, φτάνει να ρίξουμε μια ματιά στο περιβάλλον μας αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό, αρχίζοντας από το σώμα μας.

Μέσω της αυτογνωσίας μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο και να κατευθύνουμε την ζωή μας, καθώς η διεύρυνση της συνειδητότητας φέρνει πάντοτε ορατά αποτελέσματα.

Κάθε πρόβλημα εμπεριέχει τη λύση του, η οποία μπορεί να αποκαλυφθεί με σύγχρονη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Οι μεταβολές στη συνειδητότητα φέρνουν αλλαγές τόσο σ’ εμάς τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον μας.

Πιστεύουμε στη διαφορετικότητα και σεβόμαστε τη μοναδικότητα των προσωπικών μας διαδρομών. Έτσι, στο Κέντρο Ψυχοσωματικής Ισορροπίας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να διατηρούν την ανεξαρτησία τους και εστιάζουμε στη βιωματική διδασκαλία μεθόδων που μπορούν να εφαρμοστούν από όλους όσους αναζητούν τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξουν τον εαυτό τους.